Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO
AIRCONDITIONING

Waarschijnlijk is uw interieur ingericht op een manier waarin u tot rust komt en u zich prettig voelt. Een airconditioning kan het comfort nog meer verhogen. Een te hoge temperatuur en vochtigheidsgraad zorgt al snel voor een gevoel van onbehaaglijkheid. Airconditioning zorgt niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen maar optimaliseert eve...

Waarschijnlijk is uw interieur ingericht op een manier waarin u tot rust komt en u zich prettig voelt. Een airconditioning kan het comfort nog meer verhogen. Een te hoge temperatuur en vochtigheidsgraad zorgt al snel voor een gevoel van onbehaaglijkheid. Airconditioning zorgt niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen maar optimaliseert eveneens de luchtvochtigheid waardoor een gezond en aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Ook in een werkomgeving is een airconditioning niet meer weg te denken. Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat. Door een te hoge temperatuur vermindert de menselijke productiviteit met maar liefst 30%. Airconditioning is daarom niet langer een luxe maar steeds vaker een noodzaak in ons huidige klimaat.

Als u kiest voor airconditioning met een warmtepomp, kunt u behalve koelen ook zeer efficiënt verwarmen. Bij een warmtepomp wordt de koelcyclus omgekeerd: aan de buitenlucht onttrokken warmte wordt op een hoger temperatuur niveau gebracht en aan de lucht binnen afgegeven.  Zelfs bij een buitentemperatuur van -10°C kan de warmtepomp nog steeds warmte uit de buitenlucht halen.

Om een airconditioner optimaal te laten werken is het van belang dat deze de juiste capaciteit en eigenschappen heeft voor de door u gekozen ruimte. Wij denken hierin graag met u mee, wat resulteert in het beste en mooiste eindresultaat.

Meer

AIRCONDITIONING Er zijn 56 producten

per pagina
Toont 55 - 56 van de 56 items
Toont 55 - 56 van de 56 items

WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook