Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO

Catalogus

Geactiveerde filters:
Staat

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.
LUCHTBEHANDELING

Onze woningen worden meer en meer lek- en winddicht gemaakt om te voldoen aan alle opgelegde normen. Naast alle externe luchtvervuiling kan een gebrek aan ventilatie binnenshuis een bron van schadelijke stoffen in uw huis veroorzaken. De trend naar energiebewust bouwen en energie neutrale woningen heeft als neveneffect meer vervuilde binnenlucht...

Onze woningen worden meer en meer lek- en winddicht gemaakt om te voldoen aan alle opgelegde normen. Naast alle externe luchtvervuiling kan een gebrek aan ventilatie binnenshuis een bron van schadelijke stoffen in uw huis veroorzaken. De trend naar energiebewust bouwen en energie neutrale woningen heeft als neveneffect meer vervuilde binnenlucht. Oude huizen blijken veel minder vaak last van een opeenstapeling van schadelijke stoffen in het binnenklimaat te hebben. Schadelijke partikels blijven tegenwoordig dus vaker en langer binnenshuis hangen. Hierdoor komt onze gezondheid steeds meer onder druk te staan.

Afhankelijk van het merk en type luchtreiniger kunnen de door ons geselecteerde toestellen o.a. stof, fijnstof, rooklucht, nare geurtjes, huisstofmijt, pollen, huidschilfers, bacteriën en zelfs respiratoire virussen zoals griep- en coronavirussen tot maar liefst 99,9% laten verwijderen.

Meer

LUCHTBEHANDELING Er zijn 7 producten

Subcategorieën

 • Ventilatie

  Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat uw huis of kantoor constant wordt voorzien van verse lucht. Het is absoluut noodzakelijk dat u de mechanische ventilatie tijdig laat vervangen en goed laat onderhouden. Een goed onderhouden mechanische ventilatie werkt beter en gaat langer mee. Indien u de unit niet goed schoonhoudt dan zal de mechanische ventilatie onnodig gaan slijten en ontstaan er mogelijk risico’s voor uw gezondheid.

  Het is mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten, of eenmalig u mechanische ventilatie te laten onderhouden. Op die manier bent u er zeker van dat uw mechanische ventilatie correct functioneert.

  Als u actief op zoek bent naar een manier om uw elektriciteitsverbruik en daarmee ook de energiekosten omlaag te brengen, dan kunt u met de vervanging van uw oude ventilatie-unit een mooi rendement behalen. Ter vergelijking met andere energiebesparende maatregelen is het vervangen van uw oude mechanische ventilatie door een slim ventilatiesysteem één van de meest rendabele investeringen die u kunt doen om het energie- en elektriciteitsverbruik van uw woning naar beneden te brengen.

 • Mobiele Airco
 • Luchtreiniger

  Luchtvervuiling is anno 2022 een serieus probleem. Wanneer er gesproken wordt over luchtvervuiling, dan denken wij vooral aan openluchtvervuiling. De meeste luchtvervuiling vindt echter verrassend genoeg binnenshuis plaats. Binnenlucht kan zelfs 2 tot 5 keer slechter zijn dan buitenlucht.

  Vervuilende stoffen die vrijkomen bij het koken, verwarmen en verlichten gaan gepaard met ernstige gezondheidsrisico's. Andere schadelijke stoffen zoals schimmel, bouwmaterialen, huishoudelijke producten en vluchtige organische stoffen dragen ook hun steentje bij tot de vervuiling van de lucht in uw huis. Bovendien is de Nederlandse lucht volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) nog steeds niet gezond genoeg.

  Daarom is het een goed idee om te investeren in een goede luchtreiniger. Dit is een investering waar je later geen spijt van krijgt! En waarom zou je houden bij een luchtreiniger? Op onze website vind je verschillende luchtreinigers die een goede investering zijn voor jouw huis of appartement. 

 • Ontvochtiger

  Een te hoge luchtvochtigheid in huis kan tot vervelende vochtproblemen leiden: vochtplekken, ongedierte, muffe geurtjes, …

  Met een lucht ontvochtiger kan je de luchtvochtigheid makkelijk op peil houden. Het verwijdert het overtollige vocht uit de lucht en creëert zo een beter binnenklimaat.

per pagina
Toont 1 - 6 van de 7 items
Toont 1 - 6 van de 7 items

WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook