Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.
WARMTEPOMP

Het principe van een warmtepomp is eenvoudig. Een warmtepomp onttrekt warmte aan de lucht, de bodem of het grondwater en geeft die vervolgens af aan je woning, sanitair water of zwembad. Een warmtepomp wekt tot maar liefst 80% van zijn geproduceerde warmte op uit hernieuwbare energie. Voor de overige 20% heeft dit systeem elektriciteit nodig. Da...

Het principe van een warmtepomp is eenvoudig. Een warmtepomp onttrekt warmte aan de lucht, de bodem of het grondwater en geeft die vervolgens af aan je woning, sanitair water of zwembad. Een warmtepomp wekt tot maar liefst 80% van zijn geproduceerde warmte op uit hernieuwbare energie. Voor de overige 20% heeft dit systeem elektriciteit nodig. Daardoor is een warmtepomp een energiezuiniger, milieuvriendelijker en ook veel goedkoper alternatief.

Meer

WARMTEPOMP Er zijn 4 producten

Subcategorieën

  • Zwembad Warmtepomp

    Een warmtepomp is de meest effectieve manier van zwembadverwarming. Met een zwembad warmtepomp geniet u ook op minder warme dagen van een lekker verwarmd zwembad. Met de Inverter Maxpump kan dit zelfs het hele jaar door! En met ons ruime assortiment Maxpump warmtepompen is er voor ieder zwembad een geschikte warmtepomp te vinden. Welke warmtepomp voor u de beste keus is hangt o.a. af van de grootte van uw zwembad.

  • Warmtepompboiler

    Een warmtepompboiler is een boiler die werkt volgens hetzelfde principe als een warmtepomp. Het apparaat gebruikt warmte uit de lucht om water naar een hogere temperatuur te brengen. Waar een gewone warmtepomp water verwarmt voor de verwarming van uw woning en voor warm tapwater, verwarmt een warmtepompboiler alleen tapwater voor bijvoorbeeld de keuken en badkamer.

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook