Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.
Ventilatie

Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat uw huis of kantoor constant wordt voorzien van verse lucht. Het is absoluut noodzakelijk dat u de mechanische ventilatie tijdig laat vervangen en goed laat onderhouden. Een goed onderhouden mechanische ventilatie werkt beter en gaat langer mee. Indien u de unit niet goed schoonhoudt dan zal de mechanische ...

Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat uw huis of kantoor constant wordt voorzien van verse lucht. Het is absoluut noodzakelijk dat u de mechanische ventilatie tijdig laat vervangen en goed laat onderhouden. Een goed onderhouden mechanische ventilatie werkt beter en gaat langer mee. Indien u de unit niet goed schoonhoudt dan zal de mechanische ventilatie onnodig gaan slijten en ontstaan er mogelijk risico’s voor uw gezondheid.

Het is mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten, of eenmalig u mechanische ventilatie te laten onderhouden. Op die manier bent u er zeker van dat uw mechanische ventilatie correct functioneert.

Als u actief op zoek bent naar een manier om uw elektriciteitsverbruik en daarmee ook de energiekosten omlaag te brengen, dan kunt u met de vervanging van uw oude ventilatie-unit een mooi rendement behalen. Ter vergelijking met andere energiebesparende maatregelen is het vervangen van uw oude mechanische ventilatie door een slim ventilatiesysteem één van de meest rendabele investeringen die u kunt doen om het energie- en elektriciteitsverbruik van uw woning naar beneden te brengen.

Meer

Ventilatie Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items

WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook