Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.
Zwembad Warmtepomp

Een warmtepomp is de meest effectieve manier van zwembadverwarming. Met een zwembad warmtepomp geniet u ook op minder warme dagen van een lekker verwarmd zwembad. Met de Inverter Maxpump kan dit zelfs het hele jaar door! En met ons ruime assortiment Maxpump warmtepompen is er voor ieder zwembad een geschikte warmtepomp te vinden. Welke warmtepom...

Een warmtepomp is de meest effectieve manier van zwembadverwarming. Met een zwembad warmtepomp geniet u ook op minder warme dagen van een lekker verwarmd zwembad. Met de Inverter Maxpump kan dit zelfs het hele jaar door! En met ons ruime assortiment Maxpump warmtepompen is er voor ieder zwembad een geschikte warmtepomp te vinden. Welke warmtepomp voor u de beste keus is hangt o.a. af van de grootte van uw zwembad.

Meer

Zwembad Warmtepomp Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook