Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO

Airco installatie in Eindhoven

Wilt u graag een airco geinstalleerd hebben in uw huis of bedrijf? Dan is het belangrijk om een arico te kopen die helemaal aan uw wensen voldoet, maar die daarbij ook helemaal perfect werkt. Er zijn meerdere verschillende dingen om in de gaten te houden als u op zoek bent naar een goede airconditioning die helemaal perfect werkt. Bij Inverta werken mensen die hier alles vanaf weten en die u ook graag meer vertellen over de werking van de beste airco's. We nemen graag eens met u door wat uw wensen zijn op het gebied van airconditioning.

De airco installateur van Eindhoven en omstreken

Wij komen graag een airco installeren in Eindhoven, of in een van de omliggende plaatsen. We vinden het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u een airco geleverd krijgt die precies past. Als u namelijk een airco neemt die te groot of te klein is voor de ruimte waar deze komt te hangen, dan zal deze niet optimaal functioneren. Het positieve effect dat een airco heeft op het klimaat in uw pand zal dan teniet worden gedaan. Wij bekijken graag voor u hoe groot uw ruimte is en wat voor airco hier dan het beste op aansluit. Een goed binnenklimaat zorgt ervoor dat u uzelf prettiger voelt in uw ruimte en heeft daarbij ook invloed op hoe u en anderen in deze ruimte presteren.

Wilt u een airco installeren in Eindhoven?

Indien u graag een airco wil laten installeren in Eindhoven, dan horen wij graag van u. We hebben de beste airconditioning klaarstaan, van bekende merken als Mitsubishi, LG, Brink, Daikin, Panasonic en Orcon. Wilt u hier meer over weten? Bel of mail ons even om uw vragen aan ons te stellen. We kunnen dan meteen een afspraak met u maken om bij u langs te komen en de airco installatie in Eindhoven voor u te verzorgen. Als airco installateur voor Eindhoven hebben we hier veel ervaring mee.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP


WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook