Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO

Een airco installatie in Helmond

Woont u in Helmond en wilt u graag een nieuwe airco laten installeren? Dan bent u bij Inverta aan het juiste adres. Bij ons bestelt u heel eenvoudig een nieuwe airco. Samen met u kunnen we bekijken welke airco er het beste in uw ruimte past. Per slot van rekening is het doel van een airco dat het klimaat in uw ruimte wordt verbeterd en dat u uzelf een stuk prettiger voelt. Als temperatuur en vochtigheidsgraad in uw ruimte niet optimaal zijn, dan zorgt dit voor een onbehaaglijk gevoel. Een goede airco zorgt ervoor dat dit gevoel helemaal verdwijnt.

De airco installateur voor Helmond

Wilt u een airco laten installeren in Helmond? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Inverta. We hebben een ruim assortiment met de beste airco's die er te vinden zijn. We verkopen topkwaliteit van bekende merken als LG, Pioneer, Mitsubishi en Brink. Dit zijn merken waar wij veel ervaring mee hebben. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat u de juiste airco in huis krijgt, maar ook dat deze goed wordt geinstalleerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan even contact met ons op. U kunt dan ook gelijk een afspraak met ons maken om die airco bij u op te laten hangen.

Laat ons uw airco installeren in Helmond

Als airco installateur voor Helmond en omstreken weten wij als geen ander wat er allemaal bij het installeren van een airco komt kijken. Maar we helpen u ook met het maken van een keuze. Als u bijvoorbeeld een airco koopt die niet genoeg capaciteit heeft voor de ruimte waar deze komt te hangen, dan zult u merken dat het resultaat niet optimaal is. Wij helpen u graag met het berekenen wat de juiste capaciteit voor uw ruimte is. Uiteraard staan we ook klaar voor die airco installatie in Helmond en een oplossing voor al uw andere gerelateerde vraagstukken.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP


WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook