Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO

Een airco installatie in Best

Bent u op zoek naar een goede airconditioning? Een airco die er niet alleen voor zorgt dat de temperatuur in uw huis of bedrijf altijd lekker is, maar die ook zorgt voor een goede luchtvochtigheid? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vele soorten airco's die we bij Inverta verkopen. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal airco's van de beste merken die er op dit gebied te vinden zijn. Samen met u bekijken we dan welke airco u het beste aan kunt schaffen voor een optimaal resultaat in uw huis of bedrijf!

U zoekt een airco installateur in Best?

Indien u niet alleen een airco wilt kopen, maar deze ook wilt laten installeren, dan zit u helemaal goed bij ons. Inverta is een jong bedrijf, maar de mensen die bij ons werken weten precies wat er bij de installatie van een airco allemaal om de hoek komt kijken. Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk om een airco aan te schaffen die voldoende vermogen heeft voor de ruimte waar deze wordt gebruikt. Indien dit niet het geval is, dan kan het zomaar zijn dat de airco niet optimaal functioneert. Wij helpen u bij het maken van een keuze voor de juist airco.

Laat ons uw airco installeren in Best

Een airco installeren in Best is een van onze specialiteiten. Neem dan ook even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, of om samen met u een afspraak te maken. Onze airco installateur voor Best komt dan graag bij u langs om die airco voor u te installeren. Onze airco installatie in Best zorgt er dan voor dat u straks optimaal van die vele voordelen van een airconditioning kunt genieten.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP


WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook