Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO

Onderhoud & Service

Service en onderhoud staan bij ons bedrijf hoog aangeschreven. Daarom zijn onze onderhoudscontracten maatwerk. Afhankelijk van uw wensen en uw installatie maken wij graag een onderhoudscontract dat bij u past. Zo krijgt u wat u wenst en betaalt u nooit te veel. Natuurlijk kunt u bij ons ook zonder onderhoudscontract terecht voor een eenmalige inspectie en onderhoud van uw installatie.

Wij verrichten uitsluitend werkzaamheden aan de door ons geleverde en geïnstalleerde toestellen!

Om goed te kunnen blijven functioneren heeft een installatie onderhoud nodig. Een goed onderhouden installatie voorkomt veelal uitval. Als uw airconditioning of mechanische ventilatie op gezette tijden wordt gereinigd wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Vervuiling zorgt er bovendien voor dat uw installatie minder rendement geeft. Ongemerkt wordt er steeds meer energie verbruikt bij slechtere prestaties.

Wanneer de airco of warmtepomp te weinig koelmiddel bevat, bestaat het gevaar dat de compressor onvoldoende wordt gesmeerd. Het energieverbruik neemt toe en op termijn kan dit er zelfs toe leiden dat de compressor onherstelbaar wordt beschadigd. Ook de werking van de filters nemen geleidelijk af en door ophoping van opgevangen pollen en stofdeeltjes kunnen gezondheidsklachten ontstaan.

Zowel bij eenmalig onderhoud als bij een onderhoudscontract wordt uw installatie door onze servicemonteur volledig schoongemaakt, wordt de installatie nagekeken en volgt er een controle op de juiste werking. Zo nodig worden eventuele tekorten van het koelmiddel aangevuld. Tevens wordt de installatie gecontroleerd op veiligheid.

Neem contact met ons op en wij informeren u graag uitgebreid over onze service- en onderhoudscontracten.


WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook