Disclaimer

 

Installatiebedrijf Inverta is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade veroorzaakt door de inhoud van informatie die op of via deze website wordt aangeboden. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid heeft ook betrekking op eventuele schending van intellectuele eigendomsrechten.

 

De gegevens op deze pagina worden publiekelijk gemaakt voor de klanten van Installatiebedrijf Inverta en andere gëinteresseerden. Zij mogen echter niet worden toegevoegd aan gegevensbanken voor andere doeleinden dan persoonlijke communicatie. Het is ook niet toegestaan deze gegevens te gebruiken voor reclame- of verkoopdoeleinden ('spam').

 

 

 

 

 

Over ons

© 2020 Inverta B.V. | Installatie en onderhoud van uw airconditioning, ventilatie en wamtepompen.

Herculeslaan 8A - 5694VP Son en Breugel | Tel: 06-17280440

info@inverta.nl - www.inverta.nl | K.v.K te Eindhoven 71197486 | BTW: NL858618394B01

 

Inverta is een koeltechnisch bedrijf te Eindhoven en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin, Panasonic, Orcon, Zehnder en Brink.