Zoek in onze shop

INVERTA
OOK OP DE
BEDRIJFSVLOER

Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op
het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid
en daarmee op de prestaties van uw medewerkers.

MEER INFO

EEN VAKMAN
GAAT VOOR
VOORDEEL

Neemt u minimaal 5 systemen
per jaar af? Vraag dan een
groothandel account aan.

MEER INFO

AEG AX91-404DG - Luchtreiniger

AEG AX91-404DG - Luchtreiniger

AEG AX91-404DG - Luchtreiniger

Type reiniging Ionisator
CADR-waarde 442 m³h
Aanbevolen voor ruimte tot 57m²
Pollenprogramma
Nachtmodus
9 standen
Indicatielampje
Afmetingen product 31,5 x 31,5 x 56,5 cm
App vereist voor gehele functionaliteit
Wifi
Automatisch uitschakelen
Maximale geluidsproductie 49 dB
Minimale geluidsproductie 17 dB
Geurfilter
Ingebouwde luchtkwaliteitmeter
Koolstoffilter meegeleverd
Timer

Meer details

€ 399,00 excl. BTW

Meer informatie

Productbeschrijving

Met de AEG AX91-404DG heb je een luchtreiniger die op maat gemaakte luchtzuivering, intelligentie die reageert op veranderingen in je omgeving en vangt 99,5% van de deeltjes tot 0.3 micron en elimineert 99.9% van de bacteriën in huis. De nieuwe connected luchtreiniger van AEG past zich aan de veranderingen in je omgeving aan. Briljant stil met een minimaal geluidsniveau van slechts 17 dB(A)* werkt de AX9 zo stil dat je deze nauwelijks opmerkt en hierdoor zeer geschikt is in de slaapkamer. Zelfs op maximale snelheid is het geluidsniveau slechts 49 dB(A)*, wat stiller is dan een gesprek aan tafel bij je thuis. *gemeten op 1 m vóór het product. Pas de AEG AX9 aan met specifieke 360-filters voor de juiste behoeften.

Productvoordelen van de AEG AX91-404DG - Luchtreiniger

stil met een minimaal geluidsniveau van slechts 17 dB360 filters en 5-staps zuiveringVoorzien van PureSense-technologieZowel thuis als onderweg kan je de luchtkwaliteit in je woning controleren en optimaliseren via de Wellbeing appHet AirSurround-systeem is zo ontworpen dat alle hoeken van de ruimte worden bereikt

Briljant stil

De nieuwe connected luchtreiniger van AEG past zich aan de veranderingen in je omgeving aan. Briljant stil met een minimaal geluidsniveau van slechts 17 dB(A)* werkt de AX9 zo stil dat je deze nauwelijks opmerkt en hierdoor zeer geschikt is in de slaapkamer. Zelfs op maximale snelheid is het geluidsniveau slechts 49 dB(A)*, wat stiller is dan een gesprek aan tafel bij je thuis. *gemeten op 1 m vóór het product. Pas de AEG AX9 aan met specifieke 360-filters voor de juiste behoeften.

360 filters en 5-staps zuivering

Configureer de AX9 op basis van je persoonlijke en seizoensgebonden behoeften met onze 360 filters en 5-staps zuivering. Elk filter heeft een unieke slimme tag die het gebruik ervan bijhoudt. Zelfs als je een filter verwijdert en het volgende seizoen opnieuw installeert, herkent het automatisch de resterende levensduur.
De AX9 is een HEPA 13 filter.

PureSense-technologie

PureSense responsieve technologie voor complete controle over je omgeving. De unieke responsieve PureSense-technologie meet constant de luchtkwaliteitsniveaus binnenshuis, en stelt het luchtzuiveringspercentage zodanig af dat je thuiskomt in een gezonde omgeving.

Wellbeing app

Continu verbonden en hierdoor altijd toegang tot de luchtkwaliteitsniveaus in huis via de AEG Wellbeing app. Zowel thuis als onderweg kunt u de luchtkwaliteit in je woning controleren en optimaliseren via de Wellbeing app, of erop vertrouwen dat AX9 dit voor je doet. Beoordeel de uitgevoerde taak binnen een opgegeven tijd, maak intelligente overzichten aan of regel gewoon je voorkeursinstellingen. De Wellbeing-app is de perfecte partner voor luchtkwaliteit.

AirSurround-systeem

Het AirSurround-systeem is zo ontworpen dat alle hoeken van de ruimte worden bereikt. Het AirSurround-systeem van de AX9 helpt u om de ruimte 4 keer sneller te zuiveren en creëert een krachtige maar zachte spiraalbeweging van de lucht in huis, die efficiënt circuleert, en zuivert de lucht tot 4 keer sneller dan de vorige generaties. AX9 wordt aanbevolen voor ruimtes met een grootte van max. 92m2 (Boverket)

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

AEG AX91-404DG - Luchtreiniger

AEG AX91-404DG - Luchtreiniger

AEG AX91-404DG - Luchtreiniger

Type reiniging Ionisator
CADR-waarde 442 m³h
Aanbevolen voor ruimte tot 57m²
Pollenprogramma
Nachtmodus
9 standen
Indicatielampje
Afmetingen product 31,5 x 31,5 x 56,5 cm
App vereist voor gehele functionaliteit
Wifi
Automatisch uitschakelen
Maximale geluidsproductie 49 dB
Minimale geluidsproductie 17 dB
Geurfilter
Ingebouwde luchtkwaliteitmeter
Koolstoffilter meegeleverd
Timer

3 andere producten in dezelfde categorie:

WELKOM BIJ INVERTA B.V.

Een goed binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen en daardoor ook op hun prestaties.

Inverta is een innovatief BRL100 gecertificeerd bedrijf te Son en Breugel en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor een fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin en Panasonic.

Inverta adviseert u op een heldere manier over airconditioning, ventilatie- en warmtepompen.

Deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf evenals het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

BRL100 SBB

Volg ons op Facebook