Inverta is BRL100 gecertificeerd

Met Inverta neemt u een STEK gecertificeerd vakman in de arm

Een goed onderhouden installatie voorkomt veelal uitval.

Tijdig onderhoud draagt bij aan een lange levensduur van uw installatie.

Wij staan 24/7 voor u klaar. Als u bij ons een onderhoudscontract voor uw airconditioning of ventilatie systeem hebt en er treedt onverhoopt toch een storing op, dan is onze servicemonteur snel ter plaatse om de storing te verhelpen. Dat geldt dus ook voor de avonduren en in de weekenden.

Service

Onderhoud airconditioning

Service en onderhoud staan bij ons bedrijf hoog aangeschreven. Daarom zijn onze onderhoudscontracten maatwerk. Afhankelijk van uw wensen en uw installatie maken wij graag een onderhoudscontract dat bij u past. Zo krijgt u wat u wenst en betaald u nooit teveel. Natuurlijk kunt u bij ons ook zonder onderhoudscontract terecht voor een  eenmalige inspectie en onderhoud van uw installatie.

Wij verrichten uitsluitend werkzaamheden aan de door ons geleverd en geïnstalleerde toestellen !

Om goed te kunnen blijven functioneren heeft een installatie service en onderhoud nodig. Een goed onderhouden installatie voorkomt veelal uitval. Als airconditioning of vc-ketels op gezette tijden worden gereinigd wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Vervuiling zorgt er bovendien voor dat uw installatie minder rendement geeft. Ongemerkt wordt er steeds meer energie verbruikt bij slechtere prestaties.

 

Zowel bij eenmalig onderhoud als bij een onderhoudscontract wordt uw installatie door onze servicemonteur volledig schoongemaakt, wordt de installatie nagekeken en volgt een controle op de juiste werking. Zo nodig worden eventuele tekorten van het koelmiddel aangevuld. Tevens wordt de installatie gecontroleerd op veiligheid.

 

Neem contact met ons op en wij informeren u graag uitgebreid over onze service en onderhoudscontracten.

Jaarlijks verliest een airconditioner 2 tot 3 procent van het koelmiddel op natuurlijke wijze door diffusie van de koelelementen. Daardoor wordt het koelvermogen al na 3 jaar merkbaar minder. Bovendien dient het koelmiddel dat door de airco circuleert als transportmedium voor de eveneens in het systeem aanwezige olie. Deze olie heeft de aircocompressor nodig voor de smering. Wanneer het systeem te weinig koelmiddel bevat, bestaat het gevaar dat de compressor onvoldoende wordt gesmeerd. Het energieverbruik neemt toe en op termijn kan dit er zelfs toe leiden dat de compressor onherstelbaar beschadigd. Ook de werking van de filters neemt geleidelijk af en door ophoping van opgevangen pollen en stofdeeltjes kunnen gezondheidsklachten ontstaan.

Onderhoud ventilatie

Uw mechanische ventilatie voert vervuilde lucht in uw woning af. Dat gebeurt o.a. via de afzuigeventielen in uw badkamer, slaapkemers, douche en de keuken. De frisse lucht van buiten? Die komt binnen via

ventilatieroosters, lucht aanvoerventielen of een open raam.

Controle en grondige schoonmaak van de filters , luchtkanalen en ventielen van de mechanische ventilatie is af en toe nodig. Hiermee voorkomt niet alleen capaciteitsverlies van uw ventilatiesysteem maar ook kans op schimmelvorming en gezondheidsklachten.

 

 

 

Over ons

┬ę 2020 Inverta B.V. | Installatie en onderhoud van uw airconditioning, ventilatie en wamtepompen.

Herculeslaan 8A - 5694VP Son en Breugel | Tel: 06-17280440

info@inverta.nl - www.inverta.nl | K.v.K te Eindhoven 71197486 | BTW: NL858618394B01

 

Inverta is een koeltechnisch bedrijf te Eindhoven en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin, Panasonic, Orcon, Zehnder en Brink.