Ventilatie

Een goed onderhouden mechanische ventilatie werkt beter en gaat langer mee

Neem contact met ons op en wij informeren u graag uitgebreid over onze service, installatie en onderhoud van uw mechanische ventilatie.

Voordelen

Optimaal leefklimaat

Informatie

Comfortabele luchtverversing

Lage energiekosten

Rendabele investering

Goed rendement

Voorkomt vocht problemen

Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat uw huis of kantoor constant wordt voorzien van verse lucht. Het is absoluut noodzakelijk dat u de mechanische ventilatie goed laat onderhouden. Een goed onderhouden mechanische ventilatie werkt beter en gaat langer mee. Bovendien voorkomt u hiermee een mogelijk capaciteitsverlies van +/- 8% per jaar. Indien u de unit niet goed schoon houdt dan zal de mechanische ventilatie onnodig gaan slijten en ontstaan mogelijk risico’s voor uw gezondheid.

 

Het is mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten, of eenmalig u mechanische ventilatie te laten onderhouden. Op die manier bent u er zeker van dat uw mechanische ventilatie correct functioneert.

 

Als u actief op zoek bent naar een manier om uw elektriciteitsverbruik en daarmee de energiekosten omlaag te brengen, dan kunt u met de vervanging van uw ventilatie-unit een mooi rendement behalen. Ter vergelijking met andere energiebesparende maatregelen is het vervangen van uw ventilatie-unit een van de meest rendabele investeringen die u kunt doen om het energie- en elektriciteitsverbruik van uw woning naar beneden te brengen.

Rucon ventilatie, Orcon ventilatie

Bezoek ook onze webshop

selectie 2021

Over ons

© 2020 Inverta B.V. | Installatie en onderhoud van uw airconditioning, ventilatie en wamtepompen.

Herculeslaan 8A - 5694VP Son en Breugel | Tel: 06-17280440

info@inverta.nl - www.inverta.nl | K.v.K te Eindhoven 71197486 | BTW: NL858618394B01

 

Inverta is een koeltechnisch bedrijf te Eindhoven en expert op het gebied van klimaatbeheersing. Wij leveren en installeren voor zowel bedrijven als particulieren met speciale aandacht voor fraaie afwerking. We leveren landelijk en zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat werkt met uitsluitend topmerken zoals Mitsubishi, LG, Daikin, Panasonic, Orcon, Zehnder en Brink.